ШЕСТО ЧУВСТВО – медитация и беседа с Шри Шри Рави Шанкар

Тук ще откриете възможностите да се срещнете лично с Гурудев по време на неговия престой в България.

01.

Пица

02.

Бургери

03.

Индийски ресторант

Автентичен индисйки рестирант, който залага на домашно приготвени ястия, дестерти и напитки!

Улица Славянска 93. Югозапед Иниверситет Неофит Рилски, 2700 Благоевград.

04.

Рисуване с къна

Ману е творец, който е намерил израз на креативността си в рисуването с къна.

През годините си е партнирала и с други хена майстори, организирайки различни уъркшопове и събития за „Рисуване с къна“ изразявайки по нов начин себе си.

Пигментите с които работи са къна и джагуа. За повече информация, авторката може да ви обясни лично

05.

Wooden Spoon

Wooden Spoon е българска марка за био козметика, вдъхновена от идеята да предложи възможно най-чистата и истинска природна козметична грижа за бебета, деца и възрастни. 

Wooden Spoon съчетава сурови и необработени био сертифицирани масла с безценни билкови екстракти.

Всички наши продукти са произведени по щадяща технология за максимално запазване на естествените качества на суровините.

06.

Цветни есенции

Антоанета е сертифициран цветотерапевт. Цветотерапията е част от вибрационната медицина. Чрез приема на цветни есенции се лекуват дълбоки емоционални травми, които са причина за болести, проблеми със взаимоотношенията, родови блокажи, проблеми в съвременния свят като стрес, паник атаки, радиационно облъчване и други. 

Цветните есенции лекуват нашите души, нашите тела, емоциите, нагласите, духовните аспекти на личността като цяло и „събуждат“ енергията на нашите тела. Действат при всеки човек по индивидуален начин, така че да повлияят тези емоционални и психични състояния, които изчерпват жизнената ни енергия.

07.

Мали

Ахам Прем – Aham Prem Jewelry Ръчно изработени йога молитвени броеници и  бохемски колиета от свещени семена, полускъпоценни и скъпоценни камъни, вдъхновени от йога и природата.

Handmade yoga prayer mala and bohemian necklaces inspired by yoga and nature.

08.

Био магазин ЗЕЛЕН

В тази специална вечер Био магазин ЗЕЛЕН ще бъде част от вълнуващото събитие „Шесто чувство“. Грижливо подбрани био лакомства на марките Roobar, Quinbite, Kookie Cat, Bett’r и Frudada ще допринесат за незабравимото преживяването на всички гости.

Био магазин ЗЕЛЕН има мисия и тя е да докаже, че здравословната храна е вкусна, разнообразна и вълнуваща.

09.

Списание 8

СПИСАНИЕ 8 е българско научнопопулярно списание, което продължава духа и традициите на любимото на поколения българи сп. „Космос“. Списание 8 представя популярна и задълбочена информация за науката, природата, алтернативната медицина, древната история и неочакваното, като с акцент и приоритет са откритията и новините от България, или свързани с хората в страната. Списанието е пристан за всички търсещи будност и равновесие души, за онези, които не живеят в рамките на социума и знаят, че действителността е много повече от онова, което можем да видим и докоснем. Като една от малкото свободни медии целта му е да достигне до истината, която да обогати, извиси и разшири съзнанието на читателя.

10.

Gelateria Naturale

Създадохме това място, за всички, които вярват, че нашето тяло заслужава най -доброто. Посветихме много време в намирането на точната формула, смесихме италианските традиции с българските, за да Ви предложим първия изцяло натурален, неиндустриален сладолед в България, а това значи само мляко, животинска сметана и домашни яйца.

Улица Цар Шишман 14, 1000 София

11.

Мандали

Пространство за Мандалотворене – интуитивно рисуване с Илина Стоянова.

Всеки ще има възможност да сътвори своя енергийна картина Мандала и да се свърже с твореца в себе си. Рисуването на Мандали с точки е медитативна, релаксираща и зареждаща практика. Ще се свържем със своето намерение и интуиция.

Мандалите са свещени произведения на изкуството, които се използват за лечение, духовно развитие, медитация, релаксиране и удоволствие. Те са навсякъде около и вътре в нас.

12.

11-Moons and Omnitom

11 Луни” е малка етична компания от България – земята на розите и лавандулата. Вдъхновени от природата и силата й да ни хармонизира и лекува, създадохме високоенергийни смеси за баланс, защита и хормонално здраве. Използвахме познанията на най-утвърдените у нас ароматерапевти за създаване на продуктите ни, които в момента се произвеждат в био лаборатория в София.

Практикуването на йога е танц на всяка наша клетка под ритъма на дъха ни. Omnitom ни облича за този танц с грижа към материите – дрехите са изработени от мек естествен памук или лен, като добавяме малко еластан, за да се чувстваме максимално комфортно в дреха, следваща всяко наше движение.

13.

Еко сапуни

Идеята ни беше да създадем по-чисти и натурални продукти за хора, които страдат от алергии и не могат да ползват дори и етерични масла. Затова направихме две серии сапуни. Едните са “Чисти“ без никакви оцветители и аромати за най-чувствителните. Всички сапуни са направени ръчно изцяло от натурални и био масла. В тази серия ще намерите „Какао“ сапун, който ухае на шоколад. Останалите сапуни от тази категория са “Маслина”, “Кокос” и “Микс”.

14.

Тениски Pryme

Pryme е марка за облекло и аксесоари изработени от естествени материали. Вдъхновена е от непреходни дизайни в природата и градската култура. Продуктите ни са направени от подбрани материали и в лимитирани серии.

15.

Ресторант Сатсанга

Вегетариански ресторант Сатсанга

Сатсанга е уютен ресторант, предлагаш вегетариански и вегански ястие с модерен привкус

Адрес: улица Георги Бенковски 8, 1000 София

16.

Harmonica

Историята на harmonica започна през 2006-а година, когато трима приятели – Маги, Мето и Любо, се захванахме да работим с първите две био кравеферми в България.

harmonica започна с едно био кисело мляко, но то ни даваше надежда и увереност, че ще променяме нещата към по-добро. В работата си открихме, че земеделието и производството на храна са в епицентъра на големите екологични проблеми, пред които е изправено поколението ни – загуба на биоразнообразие, промени в климата, замърсяване. Разбрахме, че много от решенията съществуват и harmonica е част от една световна вълна за промяна.

17.

India Online

Индийски магазин в София, ул. Пиротска 41

Ръчно изработени висококачествени творби на индийски занаятчии, атрактивни бижута,  етно и съвременни облекла от естествени материи, копринени, памучни и кашмирени шалове, дърворезби, картини, пеещи купи, парфюми и ароматни пръчици. 

Нашата мисия е да накараме всеки, който ни е посетил, да се почувства добре дошъл и да предложим уникално индивидуално изживяване.

18.

Гофрети

19.

БАРПЛОД

БАРПЛОД е салатен бар, който представлява 100% органично българско производство. На щанда можете да намерите пресни плодове и зеленчуци, старателно подредени в различни видове салатени ансамбли.

20.

Vitality Activewear

Vitality Activewear е съвременен дизайнерски български бранд за активен начин на живот с фокус върху уникалния почерк на всяка колекция. Нашата мисия е да предложим неотразима спортна и стилна визия във всеки един момент – докато спортувате, в свободното време или в заетите дни. Колекциите са лимитирани и включват дизайнерски принтове, ръчно рисувани от нашия основател.

21.

Изкуството да живееш

„Изкуството да живееш“ преподава различни курсове за саморазвитие и премахване на стреса. Тези курсове дават на участниците умения и техники, с които да подобрят качеството на живота си и да се справят с предизвикателствата с лекота.

В основата на тези единствени по рода си програми е Сударшан Крия – мощна дихателна техника създадена от Шри Шри Рави Шанкар, която има доказано въздействие за подобряването на физическото, умственото и емоционално състояние.

Изкуството да живееш България

  • Център за щастие, ж.к. Младост 4, Бизнес парк София, сграда 12

За контакт с нас

  • тел. 0899 172 015
  • имейл: info@artofliving.bg

Открий ни онлайн

  • artofliving.bg
  • Facebook
  • Instagram